Er wordt hier niet alleen gewerkt aan kennen en kunnen, maar ook aan sociale vaardigheden en motivatie. - Papa Jan
Onze speelplaats staat vol met toffe speeltuigen! - Alex

Middagmaal

Boterhammen, soep en drank De kinderen die in de school blijven, gebruiken hun middagmaal in de refter. Ze brengen hun boterhammen mee in een brooddoos. Water (koud) en melk worden gratis bedeeld. ’s Middags is het aanbod van drank op school voldoende groot zodat leerlingen geen eigen drankjes (brik of blik) meebrengen. Fruitsap is te […]

Boterhammen, soep en drank

De kinderen die in de school blijven, gebruiken hun middagmaal in de refter. Ze brengen hun boterhammen mee in een brooddoos.
Water (koud) en melk worden gratis bedeeld. ’s Middags is het aanbod van drank op school voldoende groot zodat leerlingen geen eigen drankjes (brik of blik) meebrengen. Fruitsap is te verkrijgen tegen betaling, hiervoor dient uw kind een drankkaart bij te hebben die aangekocht kan worden via het secretariaat. Drankkaarten voor de middagdrank kunnen het volgende schooljaar verder gebruikt worden.


Kinderen kunnen ook soep eten bij hun boterhammen. Voor bestelling en annulering van soep is een inlichtingenblad beschikbaar op school, te verkrijgen op het secretariaat. Op dit blad vindt u hoe te bestellen of annuleren. Bestelde goederen/diensten die niet worden verbruikt (bv. door een late annulering) worden wel aangerekend.